Diego Gómez i Paco Salom acorden una proposta de connexió amb l’A-7

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha consensuat amb l’alcalde de Carcaixent Paco Salom, una proposta de connexió d’este últim municipi amb l’autovia A-7 que discorrerà de forma paral·lela a la línia del ferrocarril entre estes dos poblacions de la Ribera Alta. Els dos alcaldes tenen previst reunir-se el mes d’octubre amb el conseller d’Obres Públiques Arcadi Espanya per tal de fer els primers passos en la realització d’este projecte.

El nou projecte vial partirà de la redona de la gasolinera de Carcaixent per superar la línia férrea al terme d’este municipi amb l’únic pont previst i seguirà en paral·lel fins arribar a l’altura de l’estació de ferrocarril d’Alzira. Tot plegat per enllaçar finalment amb la circumval·lació de Guadassuar en la rotonda del Molí Borrego.

Recordem que la connexió a la que s’oposava el govern alzireny destrossava gran part de les terres de cultiu de la Partida de Materna i que per això va ser rebutjada. I és que l’equip de govern ha afirmat que no s’oposaven a la connexió de Carcaixent amb l’A7 sinó a la desfeta paisatgística i patrimonial de part del territori Alzireny.

 

(foto: Riberaexpress)

Deixa un comentari