fbpx

Diego Gómez parla sobre la “Nova Normalitat”Àudio 

Compartix la notícia

Amb la finalització de l’estat d’alarma i una vegada superada la fase 3, ara s’establixen a tot el territori valencià mesures de prevenció necessàries per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 per a la transició cap a una nova normalitat. Alzira recupera a poc a poc el batec de la ciutat i l’ajuntament ja ha abonat el 50% de les ajudes directes als autònoms per engegar l’economia local.

Tot i això, per previndre i protegir-se del contagi per COVID-19 la ciutadania ha de mantindre la distància de seguretat interpersonal d’almenys 1’5 metres o, si no, mesures alternatives de protecció física amb l’ús de mascareta higiènica i etiqueta respiratòria.

L’ús de la màscara serà obligatori en transport públic, si no és possible mantindre la distància de seguretat en espais a l’aire lliure o tancats i quan es preveuen aglomeracions de persones. Cal continuar amb el rentat freqüent de mans i higiene respiratòria -evitar tossir directament a l’aire i tocar-se la cara, el nas i els ulls-.
És important tindre preferència per activitats a l’aire lliure i de poca durada i tindre en compte la neteja, higiene i ventilació dels espais utilitzats. L’alcalde, que a més és regidor de comerç ha recordat que l’ajuntament està ajudant a posar en marxa de nou el teixit econòmic de la ciutat.

Gómez assegura que s’està treballant en nous projectes d’impuls econòmic per a la nostra ciutat i ha recordat que gràcies al Pla d’ocupació social al voltant de 50 persones podran treballar durant 6 mesos en diferents departaments municipals.

Escolta l’entrevista mantinguda amb el primer edil en El dia per davant.

      diego-gomez-alcalde-d-039-alzira-22-juny-de_md_52290898_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari