Dimecres comencen tractaments contra el mosquit tigre

Compartix la notícia

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira es treballa de nou per previndre el mosquit tigre i la mosca negra. Amb el canvi estacional i l’augment de les temperatures comença la proliferació d’estos insectes.

Per això, des de l’Ajuntament junt amb l’empresa Lokímica es procedirà a partir de demà i durant quatre dies al tractament herbicida per a la mosca negra i el tractament en embornals per al mosquit tigre. Des del mes d’abril s’estan revisant tots els embornals. El procediment consistix a traure una mostra d’aigua i si hi ha presència de larves, apliquen el tractament. Els treballs s’estan realitzant setmanalment en zones d’acumulació d’aigua i zones verdes com parcs i jardins. A més també s’ha sol·licitat autorització per a les fumigacions aèries.

La ciutadania també pot col·laborar per frenar la proliferació d’estos insectes. Des de la Regidoria de Sanitat es recomana evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada i revisar diàriament l’aigua dels abeuradors d’animals.

Escolta l’informatiu complet ací:

      informatiu-migdia-9-juny-2020_md_51890514_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari