Diputació invertirà 4 milions per a engegar el projecte del nou Parc de Bombers

El nou parc de bombers d’Alzira està més a prop de convertir-se en una realitat. La Diputació de València ha anunciat este matí que invertirà 4 milions d’euros del seu pressupost per què el projecte comence a caminar una vegada l’Ajuntament urbanitze la zona que es convertirà junt al nou edifici de la policia local en una central d’Emergències.

D’esta forma s‘aten la demanda dels bombers de canviar d’ubicació el parc a una zona no inundable per treballar en millors condicions en cas de que es produïra una nova catàstrofe.

El nou parc de Bombers es situarà just darrere del nou edifici de la Policia Local al barri de l’Alquerieta, en un lloc de fàcil accés i evacuació i amb una connexió ràpida amb l’autovia i l’hospital de La Ribera.

L’alcalde d’Alzira ha assegurat que es tractat d’un projecte que s’allargarà tota la legislatura, però que és totalment necessari per dignificar el barri de l’Alquerieta.

L’Inspector en Cap dels Bombers del Consorci José Miguel Basset, ha afirmat que el més important és que hi hagen habilitats tots els vials necessaris per tindre bones comunicacions en cas d’ emergències.

Deixa un comentari