fbpx

Dissabte se celebrarà la VIII Cursa Popular la Ribera contra el Càncer

Compartix la notícia

Es calcula que 1 de cada 8 dones patirà un càncer de mama al llarg de la seua vida, una patologia que comporta importants repercussions físiques i psicològiques en les dones que la pateixen. La bona notícia és que l’Hospital Universitari de la Ribera compta, amb un índex de curació del 84% entre la població femenina de la comarca. Demà dissabte 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

En el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, l’Hospital d’Alzira ha traslladat, este matí, el taller mensual de maquillatge oncològic al seu vestíbul principal, amb l’objectiu de donar-li visibilitat a esta celebració. I és que més de 38.000 dones d’entre 45 i 69 anys de la comarca de la Ribera participen en el Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama, que porta a terme el Centre de Salut Pública d’Alzira, amb l’objectiu de detectar precoçment qualsevol sospita de tumor, fins i tot abans que este siga palpable. Junt a l’elevat índex de supervivència, l’Hospital de la Ribera conserva, a més, el pit de la pacient en 3 de cada 4 intervencions quirúrgiques de càncer de mama que porta a terme, una xifra esperançadora segons ha assenyalat el cap d’Oncologia Mèdica de la Ribera, el doctor José Miguel Cuevas.

Dins dels actes organitzats per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer, l’Hospital de la Ribera ha participat activament en l’organització de la VIII Cursa Popular “la Ribera contra el Càncer”, que tindrà lloc demà a Alzira.

Amb un caràcter purament benèfic, els fons recaptats per esta Carrera, que eixirà des de la Plaça Major d’Alzira, a les 11:00 hores, es destinaran a la lluita contra la malaltia. L’organització de la Cursa seguirà inscrivint els participants a la mateixa Plaça Major fins a una hora abans del començament de la prova.

Compartix la notícia

Deixa un comentari