Dissabte es lliuren els premis del concurs de microrelats per la Igualtat

El pròxim dissabte es lliuraran els premis del V Concurs de Microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez L’acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura a les 12 h, comptarà amb la lectura dels microrelats i amb l’actuació de l’alumnat de cant de la Societat Musical d’Alzira.

Enguany, s’han presentat 59 microrelats a este concurs que organitza el grup de debat per la Igualtat i que patrocina lAjuntament d’Alzira i Caixa Popular. Este pretén treballar en la sensibilització per a previndre i aconseguir eradicar les violències masclistes tan arrelades en la nostra societat. Les organitzadores han fet una primera selecció de treballs presentats dels quals s’han sentit molt satisfetes. Remei Pau.
MICRORELATS IGUALTAT 1- R.Pau

En la categoria de 16 fins a 25 anys han sigut seleccionades les obres de Laura Fargueta, Els passos que la nit amaga i Les ones silencioses de Sandra Chulià.
Els microrelats seleccionats en la categoria d’entre 26 a 50 anys, són els de Maria José López, Aquelarres i l’escrit per Mª Mercedes Llorca Ulzurrun de Asanza , La Llosa.

Finalment en la categoria per a majors de 50 anys, Rosalia Guerrero és l’autora de La bona sort i també ha sigut seleccionada Maria Fontana pel microrelat Vides paral•leles.

Deixa un comentari