Dissabte pel matí es farà la ruta Leonardo Borràs

Este cap de setmana es tanca la commemoració de l’aniversari de l’escultor Leonardo Borràs, que han organitzat conjuntament els Ajuntaments d’Alzira i Algemesí. Dissabte al matí, es podrà conèixer en una ruta guiada l’emprenta d’este autor a Alzira.

A les 11 del matí, la ruta eixirà del MUMA, en concret de la sala 1, on es visitarà l’exposició de les obres de l’escultor d’Algemesí. Una selecció de peces de la col·lecció municipal, altres cedides pels familiars i també cedides pel Museu de la Festa d’Algemesí. Després de vore esta exposició, es farà una ruta pel relleu de la plaça de la Constitució i el monument Illa del Xúquer.

A l’exposició es podran vore peces mai exposades com la maqueta del monument Illa del Xúquer o un esbós d’un Angel Custodi que va fer per als casalicis. La ruta tindrà una durada de dos hores, entre les 11 i la una del migdia. No és necessari fer inscripció prèvia, sols acudir dissabte a les 11 al Museu. Amb esta activitat es tanquen la celebració del centenari de Borràs.

Deixa un comentari