Dissabte torna una nova edició d’Alqueriarte amb dos murals participatius

L’Alquerieta tornarà a omplir-se de color este dissabte dia 4 amb la sisena edició d’AlqueriARTE. Esta iniciativa, impulsada pel Centre de Participació Ciutadana de l’Alquerieta, en col•laboració amb Fundació local Cepaim, convida el veïnat a participar en una jornada en la qual l’art es converteix en una eina per a treballar per la convivència intercultural i el desenvolupament comunitari.

Artistes i col.lectius locals col.laboran en la millora dels espais municipals amb representacions artístiques al carrer, activitats en les quals també pot participar el veïnat. Al llarg del matí, dues parets dels carrers del Pare Pompili i de Trafalgar es convertiran en el llenç per a pintar dos murals participatius. Marina Mir és regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Enguany, els grups que, de moment, s’han sumat a la iniciativa són els grups de reforç educatiu del Centre de Participació Ciutadana i la falla de l’Alquerieta, la qual participa per primera vegada. Els artistes Pablo Kiran i Raspallart coordinaran les dos intervencions artístiques, l’objectiu és donar també veu i llibertat creativa als grups que participen. Ana Ibora és coordinadora del Centre de Participació Ciutadana.

Deixa un comentari