Divendres comença Jazz al carrer

Els mes de juny els amants del jazz tenen una cita a Alzira, perquè torna la Mostra de jazz al carrer en la seua 22 edició. Una edició que torna amb concerts de jazz a les places d’Alzira i que s’enceta el pròxim divendres 11 de juny.

Aljazzira Jazz Club ja ha enllestit una mostra de jazz que torna als carrers d’Alzira adaptada a la pandèmia amb quatre concerts i una pel·lícula. Enguany, els concerts seran com tots els anys gratuïts, tot i que caldrà aconseguir la invitació, una mesura que s’imposa per a controlar l’aforament. Les normes sanitàries també anul·laran algunes de les activitats ja consolidades, com la mostra de jazz a casa. Activitats que enguany a causa de les mesures sanitàries no tindran cabuda, tal i com explica el president d’Aljazzira, Xavier Ramírez.

La mostra s’inaugura el divendres 11 de juny coincidint amb la cloenda de la temporada del Club de cinema Alzira. Con faldas y a lo loco, en versió original, unirà amants del jazz i el cinema i tot seguit concert al claustre de la Casa de la cultura amb el clarinetista Chema Peñalver que presentarà el seu cinqué treball discogràfic. Dissabte 12 de juny, el jazz al carrer es trasllada a la plaça del Carbó amb l’actuació de Domisol Sisters i el cap de setmana següent amb dos concerts més al claustre i a la Plaça Germanies.

Deixa un comentari