Divendres comença la matriculació en l’EOI

L’escola oficial d’idiomes d’Alzira obri el pròxim divendres 3 de juliol el període d’inscripció per al pròxim curs. En concret, l’escola oferta un total de 3.185 places a les quals els interessats podran accedir de manera telemàtica fins el 14 de juliol. Els resultats de l’adjudicació de vacants es podran consultar el 17 de juliol a la pàgina web de la Escola Oficial d’Idiomes.

La sol·licitud al curs s’ha de realitzar de manera telemàtica a través de la pàgina web de la Generalitat Valenciana, en l’apartat de telematrícula. Els interessats podes escollir un màxim de 3 idiomes i fins a 50 combinacions horàries amb la possibilitat de seleccionar diverses de les 24 escoles oficials que hi ha a la Comunitat Valenciana.

Una vegada establit l’ordre, els candidats que hagen obtingut la plaça hauran de formalitzar la matrícula en el període de 20 de juliol a 9 de setembre. Dins d’este període, cada EOI publicarà en el seu web el calendari concret de formalització i lliurament de la documentació requerida per a completar la matrícula.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari