Docents de tres països europeus visiten esta setmana l’equip de Xúquer Centre Educatiu

El professorat d’infantil de Xúquer Centre Educatiu és punt de trobada europea. Set docents d’Itàlia, Romania i Lituània arribaren este dilluns a Alzira per a intercanviar experiències educatives amb l’equip d’esta cooperativa d’ensenyament alzirenya. Els docents els acompanyaran fins demà per a conèixer tant el centre educatiu com la nostra ciutat.

Esta visita internacional es deu a la participació de Xúquer Centre Educatiu en el Projecte Europeu Erasmus+ KA229 que té per títol “Experimenta un conte”. Un projecte de cooperació entre escoles de cinc països europeus en el qual l’intercanvi es centra en les històries. El projecte va començar al 2019 i durant la pandèmia l’intercanvi de contes populars de cada regió va permetre mantenir la comunicació entre l’alumnat alzireny i dels altres països europeus. En esta ocasió, la visita gira al voltant dels “12 sentits” i els docents de cada centre han mostrat la seua forma de treballar esta part de l’educació emocional amb l’objectiu d’intercanviar experiències i enriquir les seues eines educatives. Mari Lluch Laudes és mestra d’infantil i coordinadora del projecte a Xúquer Centre Educatiu.

Durant la seua visita, l’equip de docents també ha aprofitat per visitar Alzira amb eixides a la Murta i la Casella. Demà, seran rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde d’Alzira.

Deixa un comentari