“Dones grans i valentes”, la campanya de visibilització de les dones maltractades majors de 65 anys

La Mancomunitat de la Ribera Alta presenta “Dones grans i valentes”, la campanya de visibilització de les dones maltractades majors de 65 anys. La presentació ha comptat amb la projecció d’un vídeo testimonial que es difondrà per xarxes socials a partir del Dia Contra la Violència de Gènere, el pròxim 25 de novembre.

L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de la Ribera Alta ha llançat esta campanya per donar visibilitat a les dones majors que patixen violència per part de les seues parelles. Segons han assenyalat, un dels problemes pels quals estes dones no poden eixir de la seua situació es la precarietat econòmica; la memòria de 2019 del Centre de Dones Rural conclou que al voltant d’un 70% d’estes dones majors no disposen de cap tipus d’ingresos o reben menys del salari mínim. A més, la seua contribució a la societat no se sol reconèixer.

En l’acte, al qual han assistit diversos alcaldes, alcaldesses i regidors, com la regidora d’Igualtat d’Alzira, Marina Mir, també han participat el president de la Mancomunitat, Txema Pelàez, i la Directora General de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such. La directora ha volgut assenyalar que com més recursos hi ha disponibles per a les dones víctimes de violència, més dones demanen ajuda i ha explicat que esta campanya és necessària per arribar a les dones grans. Escoltem l’agent d’igualtat, Amparo Martínez, i la Directora, Maria Such, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-18-novembre-2020_md_60612762_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari