fbpx

Dos de les tres residències d’Alzira ja han rebut la primera dosi de vacunació contra la Covid-19

Compartix la notícia

Una de les residència té un cas actiu i per això, haurà d’esperar un temps per a procedir a la vacunació. Les altres dues també hauran d’esperar 21 dies per a rebre la segona dosi, a partir del 26 de desembre.

A la Residència de Majors d’Alzira, segons ha explicat la seua directora, Encarna Saurina, les vacunacions es van produir d’una manera eficient i ordenada a càrrec de tres infermeres de l’Hospital de la Ribera. A hores d’ara, no s’ha produït cap reacció adversa encara que ha de passar un període més llarg d’observació per si haguera alguna reacció al·lèrgica.

La Generalitat Valenciana ha anunciat que ja s’han vacunat a treballadors i usuaris de 125 residències de la Comunitat i es pretén que el pròxim dilluns es completen les vacunacions de totes les que estiguen lliures de covid-19. A més, la Comunitat ha adquirit 50 mil dosi de la vacuna Moderna la qual cosa permetrà accelerar el procés de vacunació als sanitaris isaniràries i persones dependents. Escoltem Saurina en l’informatiu:

      informatiu-migdia-7-gener-2021_md_63597182_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari