fbpx

Dos denúncies a Alzira per incomplir les mesures de l’estat d’alarma

Compartix la notícia

Un 16 de març estrany el que estem vivint a Alzira, acostumada la nostra ciutat cada any a vore muntar els monuments fallers, enguany ens enfrontem al repte de frenar entre tots l’avanç d’un virus que ha paralitzat parcialment tot un continent en les últimes setmanes.

Recordem que el Decret que regula l’estat d’alarma prohibeix els desplaçaments sense causa justificada i, en cas d’estar justificats, han de realitzar-se de manera individual. Els ciutadans sols poden circular per adquirir aliments o productes farmacèutics de primera necessitat; anar a treballar i tornar a les seues cases; acudir a un centre hospitalari; o assistir a una persona en situació de dependència.

Alzira ha sigut este cap de setmana, l’escenari de dos denúncies per incompliment de les normes de circulació. Els agents de seguretat han cridat l’atenció de dos ciutadans per circular sense causa justificada, però ells no han obeït les ordres, la qual cosa ha provocat la sanció. Qualsevol altra eixida que no estiga degudament justificada serà sancionada amb una multa d’entre els 100 als 600.000 euros o, fins i tot,  amb pena de presó.  Pel que fa a Alzira concretament, un dels ciutadans sancionat circulava per la via pública amb un menor, la qual cosa també està prohibida. Sols es permeten els passejos curts als gossos, a càrrec d’una sola persona i evitant el contacte amb altres animals o persones.

L’Ajuntament d’Alzira fa una crida a la solidaritat i el civisme dels ciutadans i agraïx el comportament responsable de la majoria de veïns davant la crisi sanitària a la que ens enfrontem.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha aprofitat els micròfons d’Alzira Ràdio per informar a la ciutadania de què l’Administració suspèn qualsevol tasca administrativa oberta al públic, per contribuir a que la gent es quede a sa casa i que baixe la corba de contagis.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-16-marc-2020_md_48951734_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari