Dotze agents de la Policia Local d’Alzira reben condecoracions per les seues actuacions

Dotze agents de la Policia Local d’Alzira, han rebut  creu al mèrit policial amb distintiu roig i també les felicitacions públiques a títol individual per les seues actuacions mentre feien el seu treball.  Una manera de destacar que en ocasions els agents arrisquen la seua pròpia vida per salvar la dels altres.

D’esta forma ha obtingut la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig a Javier Ros Pedrosa i Francisco Javier Núñez Martí; i Felicitacions Públiques a títol Individual a Salvador Villalba Martí, Encarna Giner Blasco, José Carlos González Grau, Juan Francisco Arcas Rodríguez i Mª Ángeles Magrasó Canet.

Totes per les actuacions es dugueren a terme el 15 d’abril de 2018, en què van rescatar a una dona que es trobava atrapada en un incendi en un habitatge del carrer Colón, 58 d’Alzira.

També ha obtingut la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig a Vicente Domínguez Chesa, Javier Esteban Vivanco, Diego López Puchades i Miguel Ángel Cutanda Ribera, per la seua actuació en l’incendi ocorregut en la residencia d’ancians Solimar, on evacuaren els residents posant en risc la seua integritat física.

A més, s’ha fet Felicitació Pública al títol individual a Francisco Vicente Gómez Forés per la seua actuació en l’exterior de la residencia on es va encarregar del control de trànsit i de l’accés a la zona.

Deixa un comentari