fbpx

Hui ha estat l’Ecoparc mòbil a dos punts d’AlziraÀudio 

Compartix la notícia

Alzira ha establit este matí un ecoparc mòbil al Racó de les Vinyes i el Forn de Carrascosa. Els veïns han pogut dipositar les seues deixalles reciclades i intercanviar-les per ecopunts que recordem suposem una bonificació en la taxa de tractament de residus. Els ecomòbils es desplaçaran durant els divendres de les pròximes setmanes per altres zones de la ciutat.

En este sentit, des de la regidoria de serveis urbans es recorda a la ciutadania que han de portar a l’ecoparc mòbil o al mateix ecoparc residus com ara olis d’automòbils, bateries, radiografies, mobles o grans electrodomèstics entre molts altres objectes que poden reciclar-se. L’Ajuntament d’Alzira du a terme esta iniciativa en col·laboració amb el consorci Ribera-Valldigna. Les dues institucions han demanat també la col·laboració als veïns en la recollida de poda per a mantindre l’extraradi de la ciutat el més net possible.
L’objectiu d’esta iniciativa és conscienciar a la ciutadania de la necessitat de fer una gestió sostenible dels residus i a més fomentar el reciclatge i el manteniment d’una ciutat i una comarca netes.

Escoltem el regidor Fernando Pascual, entrevistat en el Dia per davant.

      ecomovil-a-alzira-24-juliol-2020_md_54326735_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari