fbpx

El 18 de juliol es dispararan castells a les platges de la província de ValènciaÀudio 

Compartix la notícia

La Diputació de València ha destinat 300.000 euros al sector de la pirotècnia en el projecte “Torna la llum”. Es tracta de 15 castells simultanis que es dispararan la nit del 18 de juliol  en distintes platges de la costa valenciana, des del port de Sagunt fins a Oliva. L’objectiu és contribuir a la reactivació d’un dels sectors més afectats per la suspensió de les festes locals a causa de la COVID-19.

Encara que les condicions tècniques són les mateixes per a totes les pirotècnies, aproximadament 10 minuts de castell i 500 quilograms de pólvora, cada empresa pot donar-li la forma i el ritme al seu gust. En el cas de la pirotècnia Crespo d’Alzira, que dispararà a la platja de Piles, asseguren que és una gran oportunitat per a ajudar a compensar les pèrdues del sector.

Els castells es dispararan simultàniament a les 23:59 hores a càrrec de les diferents empreses de pirotècnia que formen part de l’Associació de Pirotècnics Valencians (PIROVAL). Des del sector s’espera que este acte servisca com a exemple per a que els ajuntaments de la C.V comencen a contractar de nou espectacles de focs artificials.

Escoltem el seu director, Vicente Rodríguez, que ha estat entrevistat en El dia per davant.

      torna-llum-a-valencia-15-castells-artificials_md_53666607_wp_1
Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari