El 25 i 26 de setembre hi haurà Art al carrer

Comença el compte enrere per a la quinta edició d’ART AL CARRER d’Alzira. Els pròxims 25 i 26 de setembre la nostra ciutat tornarà a inundar-se de música, pintura i espectacle. Això sí, enguany amb menys actuacions, aforament limitat i ubicacions noves: el Parc Pere Crespí i la Plaça de Cartonatge. Serà, a més, una edició que tindrà una especial sensibilitat pel públic infantil.

El 2020 no podia quedar-se, expliquen des de la regidoria de cultura, orfe d’una fita cultural que ja és de referència a nivell comarcal. És per això que s’ha treballat per a adaptar la programació a les circumstàncies actuals. Els més menuts disposaran de tres tallers que es duran a terme al claustre de la Casa de la Cultura on també es celebrarà la quarta jornada d’il·lustració, dirigida per les artistes Mai Hidalgo i Empar Piera.

Recordem que els espectacles són gratuïts. Això sí, en esta ocasió, hi haurà un control d’accés amb cadires assignades que podran reservar-se a través de la pàgina web de l’Ajuntament on també podrà consultar-se la programació. Tot i això, sempre hi haurà un percentatge d’aforament lliure per a les persones que no hagen reservat.

Així ho ha explicat el regidor de cultura Alfred Aranda en El dia per davant.

      v-edicio-d-art-al-carrer-i-iv-jornada_md_56390070_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari