fbpx

El 7 de setembre finalitza el termini per presentar obres als PLCA

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira recorda que el pròxim 7 de setembre serà l’últim dia per a presentar les obres dels premis literaris Ciutat d’Alzira 2020. Un any que serà atípic pel que fa al calendari d’activitats culturals derivades dels premis que s’hauran de reorganitzar segons les circumstàncies sanitàries del moment. Pel que fa a la gala d’entrega dels premis, es manté la convocatòria encara que es reduirà l’aforament per al voltant de 300 persones.

Malgrat les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària els premis continuen comptant amb el suport econòmic de totes les institucions que els patrocinen. Sols la fundació Bancaixa ha sigut l’única que ha hagut de reduir l’import del premi de narrativa juvenil de 16.000 a 5.000 euros. Una altra de les novetats que han derivat de la pandèmia és que totes les obres podran entregar-se a través de la plataforma digital Mundoarti.

El veredicte dels premis es farà públic la nit del 13 de novembre, en el transcurs de la tradicional gala, excepte en els casos del Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca –que s’anunciarà el 30 d’octubre– i els del: Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil; el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre i el Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera-Valldigna, que es comunicaran el 6 de novembre. Serà una gala també adaptada a les circumstàncies de la crisi sanitària.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-19-d-agost-2020_md_55416008_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari