El 9 de setembre finalitza el termini per a presentar les obres dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

El pròxim 9 de setembre acaba el termini per presentar les obres a la 31 edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Des de l’Ajuntament d’Alzira animen a la ciutadania a participar d’esta cita literària que s’ha convertit en un referent de l’escriptura en valencià en tot el nostre territori.

Una edició dels premis literaris que com cada any ha destinat una dotació global de 72.000 euros als guardons repartits en les diferents modalitats. A més com a novetat, este any, els participants dels premis de novel·la, juvenil, infantil i àlbum il·lustrat podran presentar les seues obres al certamen en format electrònic, el que facilita la participació en les diferents modalitats del premi.

Així explicava al Dia Per Davant el regidor de cultura, Alfred Aranda la importància de participar d’esta cita amb l’escriptura i contribuir a fer créixer el seu nivell d’exigència i, per tant, la qualitat literària dels guanyadors.

Uns guardons que porten al darrere més de 30 anys d’història que han acabat per fer d’Alzira epicentre de la literatura del nostre àmbit lingüístic. Escoltem Alfred Aranda.

 

Imatge

Deixa un comentari