El barri de l’Alquerieta celebra demà el dia de la violencia contra les dones amb una particular Festa de la Castanyera

El barri de l’Alquerieta d’Alzira celebra este dijous una jornada «màgica» que unirà la tradicional festa de la Castanyera amb el rebuig a la violència cap a les dones, una data que es commemora el pròxim 25 de novembre.

La plaça de Trafalgar acollirà esta activitat organitzada dins de la programació del Projecte RIU i de la Fundació (Fisabio) i amb la col·laboració del Centre de Participació Ciutadana de l’Alquerieta.

Es tracta d’una acció comunitària que està oberta a la població en general i que començarà a les 9,30 hores amb l’obertura del punt d’informació en salut sobre prevenció de la violència de gènere. Estarà ubicat davant del parc Trafalgar, i serà atés per les agents de salut del Projecte RIU. Els missatges seran quatre, el primer d’ells recordar que la violència cap a les dones és un delicte. HO explica Dori Maño, el projecte Riu.

També s’incidirà en les formes subtils de violència contra les dones que s’han d’erradicar, la necessitat de contar la violència que s’està patint al teu entorn i buscar ajuda professional.

Categories Igualtat Etiquetes

Deixa un comentari