El barri de l’Alquerieta i el soroll de la Falla Camilo Dolç, protagonistes de l’últim plenari

El barri de l’Alquerieta ha tornat a ser notícia al plenari. Un dels seus veïns i membre de l’associació veïnal va mostrar als regidors i regidores la denuncia que havia presentat i explica les amenaces que ha rebut. Recrimina a l’Ajuntament l’abandó del barri.
Francisco Levanteri exposà els diversos problemes de seguretat, brutícia, incivisme d’esta barriada i el poc cas que li fan des de l’Ajuntament. El veí considerà que estan discriminats respecte a altres zones de la ciutat i per això exposà que des de l’avinguda Vicente Vidal cap a dalt, tot és diferent. Levanteri posa com exemple el tema dels okupes.
Per la seua part, l’alcalde de la ciutat recorda que el que s’ha de fer és denunciar i explica que des de l’Ajuntament es fa tot el possible per millorar la situació, una situació que no és d’ara, sinò de sempre.
El plenari del passat dimecres també compta amb les queixes d’una veïna pel que fa al soroll d’una falla. La veïna en qüestió denuncia la situació que viu pel soroll del casal de la falla Camilo Dolz, que té baix de casa. Soroll de els reunions i sopar al casal els divendres i també altres dies, que li impedixen dormir.
La veïna a més ha explicat que hi ha un problema en l’edifici pel que fa a la conducció del gas, que ara fa més de 15 anys provoca un incendi i tampoc s’ha arreglat. La veïna es mostra disposada a acudir a la justicia si l’Ajuntament no resolia el problema, com a propietari del local. Per la seua part, l’alcalde d’Alzira explicà que l’Ajuntament no és qui ha d’insonoritzar el local sinò la comissió , per la qual cosa des de l’Ajuntament s’instarà perque ho faça.

Deixa un comentari