fbpx

El calendari municipal 2021 ret homenatge als 100 anys del Gran Teatre d’Alzira

Compartix la notícia

El calendari municipal 2021 ret homenatge als 100 anys del Gran Teatre d’Alzira com un dels nuclis culturals de la ciutat. Els alzirenys i alzirenyes podran comprar-lo al MUMA a partir de demà, 17 de desembre, pel preu d’un euro. De moment, s’han editat 5.000 exemplars, dels quals 4.000 es posaran a la venda i 1.000 seran repartits per les institucions locals. Però el Gran Teatre no serà sols el protagonista enguany d’estos 5 mil calendaris sinó també de les targetes de Nadal, que es repartiran en pocs dies.
El calendari inclou quinze imatges on es poden vore tant aspectes físics de l’edifici, com la façana o el pati de butaques, com també fotografies de la vida cultural i festiva que ha ocorregut al seu interior: teatre, concerts, presentacions falleres… Una de les imatges més emblemàtiques és la del primer teló del 1921, que va sobreviure a la pantanà de 1982 però que va morir durant l’incendi de l’any 2004.

El 2021 serà un any especial per al teatre d’Alzira, no sols pel seu 100 aniversari, sinó també perquè lluirà renovat gràcies a la reforma que ja s’està duent a terme i que millorarà, sobretot, la seguretat i l’estètica de l’edifici. Al parer de l’Ajuntament d’Alzira, el Gran Teatre és un dels edificis identificatius de la nostra ciutat i una seu cultural que cal conservar amb cura i estima. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de cultura, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-16-desembre-2020_md_62484270_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari