fbpx

El cartell de Ferran España “Mira la Creu” representarà la Setmana Santa d’Alzira 2020

Compartix la notícia

La imatge “Mira la Creu” de Ferran Espanya Cucarella representarà la Setmana Santa d’Alzira 2020. L’alzireny ha guanyat un any més el primer premi, en este cas de la 31 edició del Concurs Nacional de Cartells de Setmana Santa. I a més, també ha guanyat un accèssit d’este concurs amb el qual representarà les Jornades d’Exaltació del Tambor i Bombo de la ciutat amb el lema “Sonen els tambors”.

Ferran Espanya té una llarga trajectòria en este concurs,  ja queha guanyat durant altres sis ocasions més. Este primer premi està dotat amb 1.000 euros i un diploma, i el privilegi de representar la Setmana Santa. Les seues obres estan basades en fotografies que fa durant la Setmana Santa i que després transforma en cartell. L’obra “Mira la Creu” té una vessant minimalista, però també un significat molt profund i personal.

El segon premi ha sigut per a l’alzireny Ivan de la Roca que representarà el cartell anunciador del Pregó de Setmana Santa. El jurat ha destacat el bon nivell i originalitat de les obres presentades. L’entrega dels premis serà el Dissabte de Passió en el transcurs del tradicional Pregó de Setmana Santa, que tindrà lloc al Gran Teatre d’Alzira.

Compartix la notícia

Deixa un comentari