El CEIP Ausiàs March enceta les primeres jornades del Medi Ambient i la Pau

El col·legi Ausiàs March va inaugurar ahir la Setmana del Medi Ambient i la Pau. Es tracta de la primera jornada d’este tipus que se celebra al centre, amb la col·laboració de la Diputació de València, la fundació Energia i Clima de l’Ajuntament de València i La Ribera en Bici.

Des d’ahir i fins al 5 de febrer, l’Ausiàs March ha programat diferents activitats per tal de sensibilitzar els més menuts sobre l’entorn natural i les mesures que poden dur a terme per protegir-lo. Entre els diferents col·laboradors, hi ha l’Observatori en Ruta de la Diputació de València, que ha preparat tallers, experiments i contacontes per als més menuts.

Hui l’alumnat de l’Ausiàs March ha agafat 80 quilos de mandarines de la Cooperativa La Vall de la Casella per a fer un esmorzar saludable amb taronges i productes del seu hort. Demà a les 15:30 hores, al Saló d’Actes del col·legi, hi haurà una xerrada sobre emergència climàtica i infància a càrrec de Pedro Domínguez. Estarà oberta a les famílies, al professorat i a l’alumnat gran, així com també a altres col·legis.

Deixa un comentari