fbpx

El Cercle Alzireny La Gallera acollirà este dissabte la Jornada Solidària de donació de sang

Compartix la notícia

El Cercle Alzireny La Gallera acollirà el dissabte, 5 de desembre, la Jornada Solidària de donació de sang, una jornada que substituirà la tradicional Marató de donació. Es tracta de la setena edició que organitza el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l’Universitat Catòlica, La Gallera i la Regidoria de Sanitat. Serà el pròxim dissabte, de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:30 hores.

Enguany serà una jornada diferent on es respectaran totes les mesures de seguretat posades en marxa per la Covid 19. El Dr. Roig, cap de Servei del Centre de Transfusió, ha recordat que ara es necessiten tantes transfusions com abans de la pandèmia. En este sentit, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha reflexionat sobre com la ciutadania alzirenya ha mostrat solidaritat en les jornades de donació.

Des del Cercle Alzireny La Gallera i Gallera Jove, Salvador Collado i Pepe Llinares, respectivament, han aprofitat la presentació d’esta Jornada Solidària de donació de sang per a agraïr la participació d’aquelles persones que van donar durant els mesos més complicats de la pandèmia. Escoltem Salvador Collado, Pepe Llinares i la regidora de Sanitat, Gemma Alós, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-3-desembre-2020_md_61323312_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari