El CFPA Enric Valor presenta la seua oferta formativa en el monogràfic de demà
Serà demà, dimecres 24 de febrer, a les 10:00 hores, i es podrà visualitzar per Zoom o al Facebook d’Idea

Esta ponència, organitzada per Idea, du per títol “Mai és tard per a aprendre” i està dirigida a totes aquelles persones interessades en conèixer les possibilitats formatives d’este centre. Serà demà, dimecres 24 de febrer, a les 10:00 hores i, com tots els monogràfics d’enguany, serà telemàtic i es podrà visualitzar per Zoom o al Facebook d’Idea.

La xarrada estarà a càrrec de Carlos Garcia, director del centre Enric Valor. Segons ha explicat, el que pretén amb el seu monogràfic és donar a conèixer les opcions que oferix el centre per a que persones adultes continuen amb la seua formació. Al seu parer, moltes d’estes persones hagueren de detindre-la i ara, gràcies a estos cursos, poden reprendre-la i tindre més possibilitats a l’hora d’accedir al món laboral. Així ho ha explicat el director:

Ir a descargar

Recorden que estes jornades són gratuïtes i l’assistència és lliure. Per accedir-hi, és necessari inscriure’s des del Portal d’Ocupació d’IDEA i, una vegada finalitzat el calendari anual, els i les assistents rebran una acreditació on s’indicaran les sessions a les quals s’ha assistit i la durada de les mateixes. A més, després de cada sessió, les xarrades es podran vore des del canal de Youtube d’Idea.

Deixa un comentari