El CIJ organitza de nou la fira Orienta’t que durant tota la setmana oferirà informació sobre estudis i eixides professionals

La Casa de la Cultura d’Alzira acull la fira Orienta’t, una iniciativa ja consolidada a Alzira que es fa cada any amb l’objectiu d’orientat i donar informació sobre tote les oportunitats de formació i les eixides professionals. La fira congrega a Alzira instituts i universitats que mostren la seua oferta d’estudis.

Enguany, a la Casa de la Cultura estaran durant tota la setmana estands informatius d’acadèmies de perruqueria, instituts com el Lluís Sunyer, el Parra o la Puríssima, l’escola de formació agrària Torrealedua de Llombai, l’Escola Oficial d’Idiomes, Florida Universitàra, la UNED, Xúquer Centre Educatiu i també universitats com la Universitat Catòlica o la Universitat Europea de València. Una oferta formativa diversA i per a diverses edats, que es completa amb dos grans punts d’informació, on es pot rebrer assessorament personalitzat per part d’especialistes en orientació. Com altres anys, s’organitzen visites concertades des dels centres escolars, que enguany fins i tot s’han doblat, i es fan sessions orientatives adapatades a cada edat.

Orienta’t estarà obert a la Casa de la Cultura de des de hui fins a divendres de nou a dos del migdia i per les vesprades de dilluns a dijous de quatre a sis. A més, hi haurà tallers i activitats preparades per l’Escola Oficial d’Idiomes els pròxims dijous i divendres. La fira està oberta al públic en general.

Deixa un comentari