fbpx

El col·lectiu 8M d’Alzira convoca un acte simbòlic pel 25N

Compartix la notícia

El col·lectiu 8M d’Alzira ha convocat per a demà, 25 de novembre, una acció de visibilització, sensibilització i denúncia sobre la violència de gènere amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació d’este tipus de violència. Enguany, degut a la situació sociosanitària provocada per la Covid 19, serà una acció simbòlica a la qual s’ha convocat a un nombre reduït de representants de la ciutadania i de les entitats adherides al col·lectiu 8M.

Així doncs, les organitzadores han preparat este acte simbòlic tenint en compte la distància interpersonal que, al seu parer, no ha de traduir-se en distància social, per la qual cosa han assenyalat la importància de parlar-ne d’este dia i d’esta lacra social que és la violència de gènere per tal de crear consciencia a la societat.

El col·lectiu 8M està format pel Grup la Ribera d’Amnistia Internacional, col·lectiu Unió per les Pensions d’Alzira, Fundació Cepaim, Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira, Ribera en Bici, Veïnes d’Alzira i AJUDA (Dones Juristes d’Alzira). Des d’este grup de dones juristes, Ana Oliver ens ha explicat quines són les seues reivindicacions. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-24-novembre-2020_md_60842209_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari