El comerç alzireny celebra Sant Valentí amb un sorteig de 20 sopars romàntics a casa
La campanya estarà activa fins al diumenge, 14 de febrer, Dia dels Enamorats

Amb l’objectiu de fomentar les compres als comerços de la ciutat i impulsar el sector turístic, més d’un centenar d’establiments adherits a l’Associació Empresarial d’Alzira participaran en el repartiment de 15.000 tickets entre els usuaris i usuàries que compren als seus locals.

La campanya Enamora’t, en la qual participa activament l’Ajuntament d’Alzira estarà activa fins al diumenge, 14 de febrer, Dia dels Enamorats. Posteriorment, el sorteig se celebrarà el pròxim dimarts, 23 de febrer, a les 17.00 hores en les instal·lacions de l’Associació Empresarial d’Alzira. Les parelles premiades obtindran un bo de 60 euros que podran gastar als establiments hostalers que es troben adherits a la iniciativa i que oferixen el servei de menjar per a emportar.

En este sentit, el representant del sector de l’hostaleria en l’Associació Empresarial d’Alzira, Toni López, recorda el gran esforç que estan realitzant els comerciants alzirenys i alzirenyes per tal de facilitar a la clientela les seues compres, així com la col·laboració que s’està produint entre els sectors més afectats per la pandèmia. Escoltem el que ha dit en ‘El Dia per Davant’:

Ir a descargar

Deixa un comentari