El Comité d’Empresa del Departament de la Ribera considera un menyspreu la proposta de la Conselleria de Sanitat

El Comité d’Empresa valora la proposta presentada per la Conselleria de Sanitat en la reunió amb el personal laboral, de menypreu al personal de la Ribera. Per això han convocat una reunió amb tot el personal laboral de l’àrea sanitària per al pròxim 4 d’octubre.
Segons el comité d’empresa, la proposta per tancar la negociació després de quatre anys, no recull cap dels pilars bàsics sobre els quals construir el Conveni amb l’administració, com són: igualar tant la jornada laboral, com el complement de baixa per malaltia a la resta del personal dependent de la Conselleria de Sanitat.
En matèria de jornada laboral, la proposta de la Conselleria manté la discriminació actual entre el personal laboral, i la resta de personal de la Conselleria. Pel que fa al complement de les baixes per malaltia comuna en la pràctica no hi ha cap canvi sobre la situació actual, i aboca al personal laboral que està de baixa per malaltia a pèrdues salarials de fins a un 30% de la seua retribució.
El comité explica que la Conselleria de Sanitat ven com a millores, qüestions com el pla d’igualtat o el pla d’agressions, que realment ja van dirigits a tot el personal gestionat per la Conselleria de Sanitat, independentment de la relació jurídica plaça o lloc que s’ocupe.

Deixa un comentari