El Comitè d’Empresa del Departament de la Ribera es reunirà amb la Conselleria de Sanitat

El Comitè d’Empresa del Departament de la Ribera s’ha reunit hui amb la subdirectora de Recursos Humans i la subdirectora de Presidència de la Conselleria. Esta reunió s’ha realitzat durant la concentració d’este matí davant del Palau de la Generalitat que tenia programada el Comitè. L’objectiu de la seua concentració era protestar per la situació en la que es troben els més de 1.300 treballadors laborals subrogats en el departament de Salut.
Des del Comitè d’Empresa denuncien que després de 42 reunions per acordar el nou conveni, que du 4 anys sense renovar-se, no s’ha pogut arribar a una solució pactada amb Conselleria de Salut. La setmana passada, 2 mesos després de l’última reunió que tingueren amb Conselleria, decidiren encetar les accions de protesta amb una sentada a l’entrada de l’Hospital de la Ribera.
Hui han realitzat una concentració davant del Palau de la Generalitat. Durant la concentració s’ha reunit amb ells la subdirectora de Recursos Humans i la subdirectora de presidència de la Conselleria, que els han emplaçat a una reunió pròxima en la que se faran propostes per al nou conveni.
Si les condicions que els oferixen no els agraden pensen continuar realitzant accions en l’estiu i no descarten la vaga.

Deixa un comentari