El comitè d’Empresa del Departament de la Ribera realitzà ahir una segona sentada per la situació dels treballadors subrogats

El comitè d’Empresa del Departament de la Ribera protestà ahir contra la situació contractual dels treballadors subrogats en una segona sentada a l’entrada de l’Hospital. Han anunciat a més que la pròxima setmana el dimarts tornaran a fer una sentada en la que volen recollir signatures per elevar a les Corts Valencianes les seues reivindicacions.
Entre d’altres mesures per igualar les condicions dels subrogats, des del Comitè volen homogeneïtzar les jornades de treball, ja que actualment fan 120 hores més que la resta de treballadors de Sanitat. També volen que se’ls complemente el salari en cas de baixa laboral al 100 per cent, com passa en la resta de categories de contracte sanitari i no que se’ls reduisca en quantitats superiors al 25 per cent com passa ara.
El Comitè d’Empresa, capitanejat per CSIF, vol per tant que es revise el marc legal de la contractació de treballador subrogats per a completar la reversió de l’Hospital de règim privat a públic. Denuncien que la negociació d’este cinqué conveni col•lectiu s’allarga ja 42 mesos sense cap resolució. Des del comité d’empresa han posat a més la data de termini del 31 de juliol per arribar a una solució. Si no es plantejen arribar fins i tot a la vaga.

Deixa un comentari