El concurs de narrativa de la falla Plaça La Malva bat records de participació

El concurs de narrativa infantili juvenil de la Falla Plaça La Malva bat records de participació. Enguany s’han presentat 432 treballs de l’alumnat de 3r a 6é de primària i de 1r i 2n d’eso dels centres alzirenys. Ahir es lliuraren els premis a la Casa de la Culutra i també es presentà la guia didactica 2020 que enguany es dedica al llibre “Un troià al cap” de Josep Antoni Fluixà.

A l’acte celebrat ahit es lliuraren dos premis per cadascuna de les cateogories i també s’atorga el premi especial als col·legis La Puríssima i Xúquer Centre educatiu, per la destacada participació de l’alumnat d’estos centres. L’organitzador del concurs, Miguel Angel Martínez destacava la bona acollida que té este concurs i la importància de la implicació del professorat. Miguel Angel Martínez.

A banda, el mateix acte servi per a preserantar la guia didàctica de la comissió, amb el títol El Cavall de Troia. Una guia didàctica que té com a eix central el conte, “Un Troià al cap”, escrit per Josep Antoni Fluixà expressament per al llibre infantil de la falla de l’any 2020 i que té, entre altres aspectes a ressaltar, el tema del foment de la lectura com a protagonista.

Categories Cultura

Deixa un comentari