El Consell aprova el segon decret llei d’ajudes del Pla Resisteix
Per a estes ajudes s’activen 97 milions d’euros per a cobrir les quotes de la Seguretat Social dels treballadors i treballadores dels sectors més perjudicats per la crisi de la Covid-19

El Consell aprova el segon decret llei d’ajudes del Pla Resisteix per a empreses, autònoms i persones treballadores en ERTO afectades per les restriccions sanitàries. Per a estes ajudes s’activen 97 milions d’euros per a cobrir les quotes de la Seguretat Social dels treballadors i treballadores dels sectors més perjudicats per la crisi de la Covid-19.

L’ajuda és directa des de la Generalitat Valenciana i està dirigida als sectors de l’hostaleria, turisme, activitats artístiques, recreatives i d’oci que hagen vist reduïda la seua activitat pel tancament total o la limitació de les seues activitats. La primera línia d’ajudes, dirigida a sufragar part de les quotes a la Seguretat Social, estarà dotada de 80 milions d’euros, i la segona línia d’ajudes, dirigides a complementar les prestacions que reben les persones en ERTO, disposarà de 17 milions.

A més, està previst que la pròxima setmana el Ple del Consell aprove una tercera línia d’ajudes per a autònoms que comptarà amb 8 milions d’euros. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari