El consell inverteix més de 200 mil euros en dos centres educatius d’Alzira

El consell invertirà més de 200 mil euros a través del Pla edificant per millorar les instal·lacions elèctriques del col·legis Lluis Vives i Ausiàs March. D’esta forma els dos centres actualitzaran uns serveis obsolets pel pas del temps.

El Pla edificant és un programa d’inversions que la Conselleria va posar en marxa l’any passat per renovar els centres educatius de tot el territori Valencià. Encara que la prioritat és acabar amb els barracons que proliferen per la nostra comarca, també es destinen inversions a renovar els centres i construir-ne de nous segons les peticions que fan els ajuntaments . En esta ocasió dos centres educatius com són el col·legi Lluis Vives i l’Ausiàs March es beneficiaran d’un es inversions de 119mil i 114 mil euros per renovar el sistema elèctric a les seues instal·lacions. La regidora d’educació, Maria Calvo, ha valorat molt positivament estes actuacions.

Calvo confia que el Pla edificant aconseguisca acabar també la construcció i millora dels instituts Alzirenys Jaume I i Josep Maria Parra al llarg d’esta legislatura, tot i que es tracta d’obres d’una major envergadura.

 

Imatge levante-emv.com

 

 

Deixa un comentari