El Consell limita l’aforament a un terç en velatoris i ceremònies i al 50% en centres comercials, comerços menuts, mercats, terrases i espais culturals

Estes i altres mesures entraràn en vigor a partir de demà, dia 7, a les 00:00 hores i, en principi, s’hauran de respectar fins el 9 de desembre.

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha anunciat fa unes hores noves restriccions a la Comunitat Valenciana davant l’augment de casos de Covid 19, que s’han triplicat en les últimes tres setmanes. Així doncs, a més d’allargar una setmana més el confinament perimetral de la Comunitat i el toc de queda de 00:00 a 06:00 hores, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat altres mesures, també, per mal sector de l’hosteleria: el consum dins del local no podrà superar un terç de l’aforament i, en terrases, el 50%, i es prohibeix el servei tipus sel-service o buffet. Continua en vigor la prohibició de fumar en la via pública.

A les biblioteques, museus i sales d’exposicions tampoc es pot superar l’aforament del 50%, de la mateixa manera que als cinemes, teatres, auditoris i espais tancats similars. Pel que fa a l’ensenyament no reglat, es recomana que es duga a terme de manera telemàtica i, si es fa presencial, no es podrà superar el 50% de l’aforament.
D’altra banda, en l’àmbit turístic, els grups organitzats amb guia no podran ser de més de 6 persones, tal i com succeeix amb les reunions socials i familiars. Els esdeveniments esportius, inclosos els entrenaments, es faran sense públic i les activitats multitudinàries queden expressament prohibides.

Estes mesures s’apliquen a tota la Comunitat i Puig ha descartat, de moment, el confinament domiciliari.
Escoltem aci l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-6-novembre-2020_md_59996077_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari