fbpx

El Consell limita les reunions socials a 6 persones i 2 nuclis de convivència els dies de Nadal

Compartix la notícia

El Consell avança el toc de queda les 23:00 hores –excepte les nits de Nadal i cap d’any, que es mantindrà a les 00:00 hores- i limita les reunions socials a sis persones i dos nuclis de convivència els dies de Nadal. A més, la Comunitat Valenciana estarà tancada fins el 15 de gener i no es permetrà la presència de persones properes a les reunions socials.

Així ho van anunciar ahir el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de sanitat, Ana Barceló. I és que la incidència de la Covid-19 s’ha incrementat a la nostra comunitat un 27% en els últims dies. A més, va afirmar Barceló, s’ha constatat que la mobilitat és un dels factors claus pel que fa a la propagació del virus, per la qual cosa cal limitar-la al màxim.

El president de la Generalitat es va disculpar amb les famílies valencianes per anunciar unes noves mesures per Nadal només 12 dies després d’haver decretat les primeres. Tot i això, va afirmar el president, estem en l’última etapa de la pandèmia i cal que fem un esforç conjunt per a transcórrer-la tots i totes i que no es quede ningú més pel camí. Escoltem Barceló i Puig en l’informatiu:

      informatiu-migdia-18-desembre-2020_md_62627960_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari