fbpx

El Consistori presenta un pressupost per a 2020 social i sense pujada d’impostos

Compartix la notícia

Alzira inicia l’any 2020 amb un pressupost de 40.272.000 euros. Les partides més importants on es destinaran estos diners continuaran sent les polítiques inclusives i d’igualtat i el foment de l’ocupació, com s’ha fet fins ara. Es tracta d’un pressupost que l’Ajuntament considera real i ajustat i que dona continuïtat al pacte de la Vila. Malgrat que quasi el 50% del pressupost prové dels impostos, la quantitat queda congelada i no s’augmentaran en 2020.
L’Ajuntament d’Alzira gaudeix d’una solvència econòmica que l’ha convertit en la ciutat de tota la província de València amb menys deute, amb una xifra que ha reduït en un 75% milions des de l’any 2015. Amb voluntat de seguir amb esta solvència i a l’espera de saber els ingressos definitius que aplegaran des de la Generalitat i la Diputació, el Govern alzireny ha dibuixat les principals línies d’actuació. En este sentit, destinarà 1,2 milions a les inversions més importants que farà enguany que són el Fontana Mogort, la Policia Local i el Casal Jove.
Les polítiques prioritàries i que més despesa suposen a l’Ajuntament seguiran sent les mateixes: igualtat i ocupació. En este sentit, el Consistori destaca que el seu treball ja ha tingut els seus fruits, donat que han rebut un guardó estatal per la seua aposta social. I, pel que fa l’ocupació, l’Ajuntament té l’objectiu que de les 3.257 persones que es troben hores d’ara a l’atur es puga rebaixar a 3.000 o menys.

Compartix la notícia

Deixa un comentari