El Consorci anima a utilitzar l’ecoparc per a reduïr les taxes

Compartix la notícia

El consorci Ribera Valldigna compensarà amb una reducció de la seua taxa tots aquells ciutadans que duguen materials per a reciclar a qualsevol dels ecoparcs inclosos en la xarxa d’estes comarques. Una iniciativa que pretén conscienciar la ciutadania sobre la importància del reciclatge i de l’ús de l’ecoparc per alliberar la càrrega dels contenidors tot u.

Oli de cuina, mobles vells, escalfadors o matalassos podran ser reutilitzats al seu pas per un ecoparc informatitzat que allibera la càrrega de les plantes de residus tradicionals. Una bonificació amb què fer créixer l’us de l’ecoparc i conscienciar els ciutadans dels seus beneficis i respecte al medi ambient donat que es tracta d’un procés de recollida selectiva i aprofitament directe.

Des del consorci estan convençuts que campanyes com esta ajudaran fer del civisme i la consciència ciutadana una eina amb què combatre la contaminació i salvaguardar la natura. Una opció que a més redueix les despeses del consistori ja que quantes més tones reba l’ecoparc, menys en rebrà la planta de tractament de residus, el que representaria una davallada dels costos de la mateixa.

 

Imatge Ribera Televisió 

Compartix la notícia

Deixa un comentari