El Consorci de la Ribera audita la sostenibilitat i eficiència energètica de 15 escoles de la comarca

L’àrea d’energia del Consorci de la Ribera ha fet un estudi de 15 escoles de la comarca amb l’objectiu de mesurar la seua sostenibilitat i eficiència energètica. L’objectiu final d’estes auditories energètiques és dur a terme una sèrie de propostes de millora per a fer dels centres educatius llocs més confortables i sostenibles.

Els resultats dels estudis han determinat que la qualitat energètica de les escoles de la Ribera es fonamenta en la utilització de combustibles fòssils per a la calefacció dels centres, un pobre aïllament energètic i unes emissions equivalents de diòxid de carboni per damunt de les desitjables.

El director de l’àrea d’energia del consorci de la Ribera Plàcid Madramany, explica que entre les mesures que van a realitzar-se per millorar la sostenibilitat dels centres educatius de la Ribera està la instal·lació de plaques d’energia solar el pròxim any.

Aquest estudi està enquadrat dins del projecte TEESCHOOL, un pla transnacional que pretén millorar l’eficiència energètica d’edificis i instal·lacions públiques de tota Europa.

Categories Educació

Deixa un comentari