El covid augmenta a Alzira a 40 casos/100.000 hab.

La pandèmia continua deixant nous contagis a Alzira i la incidència acumulada ja se situa en els 44 casos per cada 100.000 habitants. Segons les dades facilitades hui per Salut Pública, actualment hi ha 20 casos actius a la nostra ciutat, mentre que en els últims 3 dies només s’ha produït un contagi.

Segons ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, estes dades indiquen un lleuger increment de la incidència que arriba després de les festes de Falles i que, a partir de la pròxima setmana, podrem saber com ha evolucionat la situació, arrel a les vacances de Setmana Santa. Tot i que encara no s’ha arribat als 50 casos per cada 100.000 habitants, l’alcalde recorda que la mobilitat s’ha disparat i, per tant, cal tindre cura per no arribar als nivells que ja vam patir al llarg dels mesos de gener i febrer. Escoltem les seues paraules:

En relació a la vacunació, hui ha començat el procés d’immunització de 5.400 persones nascudes en 1956 i 1957 naturals dels municipis que integren el Departament de Salut de la Ribera En este sentit, Diego Gómez ha volgut agrair al l’àrea de Salut la gran tasca que està fent. El tornem a escoltar:

Deixa un comentari