El covid baixa a 94 casos a Alzira (205 d’incidència)

A Alzira baixa el ritme de contagis de la covid-19 i ens situem amb 94 casos actius. Una xifra que situa la ciutat amb un taxa d’incidència del 205 per cent mil habitants i que confirma la tendència a la baixa dels contagis que s’ha viscut durant el mes d’agost.
La dada més positiva és que el ritme de contagis es ralentitza, en els últims tres dies, han hagut nou casos nous. Així ho explica la regidora de sanitat, Gemma Alos.

Pel que fa a la vacunació, tal i com ha confirmat la regidora, ja està citada per a vacunar-se tota la població major de 12 anys que acabara de vacunar-se durant les pròximes setmanes. Precisament la pròxima setmana, s’inocularan ja segones dosis per a la població més jove. La regidora de sanitat, Gemma Alos ha volgut destacar el comportament exemplar dels jóvens que han acudit massivament a vacunar-se.

I també al igual que en les últimes setmanes, es programarà un dia de vacunació extraordinària sense cita prèvia per aquelles persones que no s’han pogut vacunar, encara que hagen estat citats o que no ho han fet perquè tenien la covid-19 o estaven fent la quarantena.

Deixa un comentari