fbpx

El CPC d’Alzira en col·laboració de l’EPA fa un curs d’Alfabetització Bàsica

Compartix la notícia

El Centre de Participació Ciutadana (CPC) acull un curs d’Alfabetització Bàsica, dirigit a la població nouvinguda del barri de l’Alquerieta, però també als veïns que necessiten adquirir unes competències del llenguatge mínimes. Els cursos impartits per docents de l’Escola de Persones Adultes (EPA) es fan al mateix barri en un intent de descentralitzar recursos i apropar-se als ciutadans més vulnerables.

El CPC acull este curs d’Alfabetització Bàsica que dota els aprenents de totes les ferramentes que necessiten en matèria de competència lingüística, una eina fonamental a l’hora de buscar feina , però també per dirigir-se als serveis bàsics com la sanitat o l’educació. “El fet de fer les classes al barri ha estat un encert”, segons ha explica la coordinadora del CPC d’Alzira , Ana Iborra.

La professora encarregada de les classes de castellà, Isabel Fernández, assegura que “l’experiència amb els diferents grups d’aprenents resulta molt enriquidora per l’ intercanvi cultural i humà que suposa per als alumnes que venen de realitats i llocs diferents , però s’enfronten cada dia  a les mateixes dificultats d’integració que suposa no tindre un coneixement del llenguatge amb competències mínimes”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari