El delegat del Govern recull la petició de la connexió d’Alzira amb l’autopista

El delegat de Govern a la Comunitat Valenciana farà d’intermediador per agilitzar la connexió directa de l’AP7 a Alzira. Esta ha estat una de les principals conclusions derivades de la reunió que l’alcalde d’Alzira va mantindre ahir amb Juan Carlos Fulgencio, que va aprofitar la visita a la comissaria de la Policia Nacional per conèixer l’alcalde i mantindre amb ell un breu encontre.

A la reunió, a la que acudiren també la regidora de seguretat Sara Garés i el regidor de Serveis i Obres Públiques Fernando Pasqual, es va plantejar al delegat una de les principals reivindicacions de la ciutadania alzirenya: la connexió directa de l’AP7. Una demanda que sembla estar més a prop amb la suposada alliberació de l’AP7 al gener de 2020 i a la qual el delegat es va comprometre a ajudar tant com estiga en la seua mà. Ho explicava a El Dia per Davant, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

En la reunió es va aprofitar també per tractar altres assumptes com l’ajuda necessària per dur endavant l’obra del canal intersector de les Basses i connectar-lo amb el canal ja construït. A més, van comentar al delegat del govern la necessitat d’ampliació del llit del barranc de la Casella, tot per acabar amb els problemes que les pluges i les inundacions causen a la ciutat.

Per últim l’alcalde va comentar al delegat del govern la necessitat de trobar solució per a la caserna de la Guàrdia Civil que en paraules de Diego Gómez, ha quedat ja obsolet en el referent a l’accessibilitat.

Una reunió que segons l’alcalde, ha segut molt satisfactòria però que queda encara pendent la formació del govern espanyol per poder seguir avançant en tots estos assumptes.

Deixa un comentari