El Departament de Salut de la Ribera assegura que el personal laboral de l’hospital rep el 90% de les retribucions fixes en cas de baixa
Al mes de novembre, al voltant de 80 professionals laborals van estar de baixa per Covid-19 o per aïllament preventiu

Des del Departament responen, així, a les crítiques del CSIF i afirmen que el Conveni Col·lectiu de 2016 es va aprovar per unanimitat, també amb el vot d’este sindicat. A més, han assenyalat que, al mes de novembre, al voltant de 80 professionals laborals van estar de baixa per Covid-19 o per aïllament preventiu.

La direcció del Departament de Salut de la Ribera ha volgut recordar que la Conselleria de Sanitat es troba, actualment, en negociacions amb el Comité d’Empresa per a establit un nou conveni col·lectiu per al personal laboral. Tot i això, segons afirmen, el CSIF està aprofitant la situació per a fer interpretacions malintencionades del conveni en vigor, també signat pel sindicat.

La direcció del Departament ha insistit, també, en que s’està treballant per contractar més personal però que, segons afirmen, està sent complicat trobar personal facultatiu i d’infermeria disponible en bolsa. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari