El Departament de Salut de la Ribera, els ajuntaments i els centres docents no universitaris s’unixen en la Comissió Educacovid

El Departament de Salut de la Ribera, els ajuntaments i els centres docents no universitaris s’unixen en la Comissió Educacovid per a seguir l’evolució de la pandèmia en l’àmbit educatiu i realitzar tallers de prevenció. L’objectiu és agilitzar la posada en marxa de mesures, donar suport asistencial en cas de necessitar-lo i asesorar el professorat sobre el circuit de detecció de casos.

Així doncs, s’estan realitzant tallers dirigits als delegats de grup dels centres d’Educació Secundaria i de Formació Profesional per a que l’alumnat treballe en la percepció de risc i la prevenció de transmisió i asumisca un canvi d’hàbits. Estos tallers, que atorguen als joves que ho realitzen el titol de “agent de salut Covid-19”, ja s’han dut a terme en un institut de Carlet i en uno de Benifaió i està previst que es realitzen a tots els centres de La Ribera.

La Comissió Educacovid està integrada per professionals del Departament de Salut de La Ribera, del Centre de Salut Pública d’Alzira, de la Mancomunitat de la Ribera Alta, del Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius de Xàtiva i dels ajuntaments i centres escolars de la comarca. Es reunixen de manera periòdica i en l’última trobada han concluit que l’àmbit escolar és segur. Així ho ha expressat l’adjunta d’Infermeria de Direcció d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera, Mariví Verdeguer, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-12-novembre-2020_md_60316351_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari