El Departament de Salut de la Ribera inverteix 285.000 € en la millora dels seus centres

El Departament de Salut de la Ribera inverteix 285.000 euros en la millora dels seus centres amb l’objectiu d’humanitzar i dignificat els espais per millorar l’atenció sanitària que es presta als ciutadans; alhora que es potencia la importància de l’atenció primària de la Ribera.

Esta inversió forma part del Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC), a través del qual la Conselleria de Sanitat ha destinat subvencions per millorar els consultoris de propietat municipal de 20 centres de la Comunitat Valenciana. De moment a la Ribera els centres subvencionats han segut els de Sollana, Benicull i Tous amb unes obres de condicionament que començaran al llarg d’esta setmana.

Per dur a terme les obres d’adequació i millora, el Departament de Salut i estos municipis, estan treballant de manera conjunta i coordinada per traslladar a altres edificis de propietat municipals, els recursos humans, el mobiliari, el material i els equips informàtics que permeten mantenir l’atenció sanitària en estos municipis mentre duren les obres, que es preveu estiguen finalitzades l’últim trimestre de 2019.

 

Imatge El Diari de la Sanitat 

Deixa un comentari