fbpx

El Departament de Salut de la Ribera oferix consells per a celebrar un “Nadal Intel·ligent” davant la Covid-19

Compartix la notícia

Són 12 recomanacions a seguir en la celebració dels menjars familiars que tinguen lloc en estes dates, en el marc de les restriccions establides per la Generalitat Valenciana per a la Comunitat. A més, el Departament ha dedicat un espai a fomentar la compra de productes de proximitat.

Entre altres aspectes, la Direcció d’Atenció Primària ha destacat la necessitat de rebre als i les assistents amb gel hidroalochòlic i de mantindre obertes les finestres, si no és possible celebrar les reunions a l’exterior. A més, s’ha de mantindre la distància de seguretat, asseient-se en les cadires de manera alterna i evitant la proximitat sense mascareta, que es mantindrà posada sempre que siga possible.

També es recomana que una única persona siga l’encarregada de servir als i les assistents i brindar sense xocar les copes entre si, per a evitar contagis per contacte. Així mateix, es recomana evitar cantar les nadales i prescindir de música per a no cridar ni parlar fort, tot això amb l’objectiu de no generar aerosols. Escoltem el subdirector mèdic d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera, el Dr. Joan Paredes, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-22-desembre-2020_md_62795525_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari