El dissabte el parc de l’Alquenència va acollir la sisena edició del Nanofest

El passat dissabte el parc de l’Alquenència va acollir la sisena edició del festival Nanofest, de música per a la família. Es va tractar de la primera edició que va tindre totalment dins de la normalitat després de la pandèmia de la COVID. Una festa per als més menuts que per fi va poder fer-se oberta a tot el públic i sense aforament de la que hui tocava fer balanç.
Les activitats començaren a les 10:30 del matí i duraren fins a les 20:00 de la vesprada. A més de les actuacions de Dani Miquel, Canta Canalla, La factoria de Sons i Scura Produccions a l’escenari principal, el Nanofest va comptar amb unes 50 activitats lúdiques i participatives. Totes elles gratuïtes i repartides en 17 punts del parc de l’Alquenència. Encara que no hi ha un registre concret, des de la regidoria de Cultura estimen que van anar unes 5.000 persones.
Esta afluència va causar algunes cues, especialment en les activitats més demandades pels assistents: l’escape room, el mutiaventura i el rocòdrom. Tot i això, no va haver cap incident en la jornada. I des de la Regidoria de Cultura han considerat un èxit el fet que hagué tanta gent.

Deixa un comentari